Málnából készül talán a „legértékesebb” pálinka. Illatos, szinte parfümös karaktere okán sokak nagy kedvence a málnapálinka.
Fogyasztani is nagy élmény, de ha meglepetésnek szánja, nemcsak az átadásakor okoz örömet vele, hanem amikor az üveget megbontják, akkor is.
A pálinka évjáratos, mint a bor: évenként más és más a minősége.
Azt nem árulom el, hogy ez melyik évjárat, de ha a Pálinkatündértől vásárol, abban biztos lehet benne, hogy a legkiválóbb évjáratot csomagolom.
Felvettem videóra a kedves Olvasómnak, hogyan bírálok pálinkát.
Választottam ma ehhez egy igazán kiváló málnapálinkát, a
CRUXX Gemina főzde Reserve málnapálinkáját., íme:
Az ital és csomagolása egyaránt gyönyörű és a videóban azt is elmondom, miért jó, hogy ilyen sötét az üvege. A kulisszatitkok közé tartozik továbbá, hogy a pálinkának való málnát kora hajnalban kell leszedni és azonnal le kell cefrézni. A gyümölcs hosszabb szállítása egyáltalán nem javasolt.
A videó 3:30 perc, ide kattintva tudja megnézni.
Köszönöm, hogy velem bírál. 🙂
Azoknak, akik komolyan gondolják ezt a pálinkakóstolást és szeretnének fejlődni benne, készítettem egy minitréninget, katt ide a részletekért!